Hogyan győztem le a cukorbetegséget 3 lépésben

Szia, az én nevem Ádám. Az 1-es tipusú cukorbetegséget diagnosztizálták nálam, amikor még kicsi voltam. 13 évesen már átéltem mindent. Fájdalmat éreztem a gyomromban, de a tesztek valami egészen mást mutattak ki.
Az elvégzett vizsgálatok után az orvos azt mondta a családomnak és nekem, hogy 1-es típusú cukorbetegségem van, és még ma is emlékszem a nagyanyám szemében lévő könnyekre, amikor kiderült. Tudta, mi vár rám, mert ő cukorbeteg volt. Nem tudtam, hogy ez mit jelent, de úgy sirtam, mint egy kisbaba.


Azon a napon, mikor elkezdtem inzulint használni, nagy változást jelentett az életemben. Néhány év kellett, hogy megszokjam és hogy beadjam magamnak.
Nem engedtem meg, hogy a cukorbetegségem legyőzzön
A kezdet nagyon nehéz volt. A többi gyerek újjal mutogatott rám, amikor megállitottam egy ápolónőt az iskolában, hogy tesztelje a cukorbetegségemet. Az volt az az időszak, amikor eldöntöttem, hogy megforditom a dolgokat. Elkezdtem társalogni másokkal. Nem akartam, hogy azt higgyék rólam, hogy nem vagyok képes semmire a cukorbetegségem miatt. Elkezdtem sportolni és iskolai szervezetek tagja is lettem.
Idővel mindig minden nehezebb lett. A cukorbetegségem megváltozott és én is vele együtt. Nem tudtam már aktiv életet élni. Most, 15 évvel később, teljesen más ember lett belőlem. Fényképészettel foglalkozom, szabadidőmben pedig festményeket készitek, mert ez megnyugtat.
Az első kiállitásom 26 éves koromban volt. Akkor megelent egy újságcikk is rólam. Nagyon fájt, hogy a cukorbetegségem miatt invalidként kezeltek. De ami ez után következett, megváltoztatta az életemet. Egyik nap, mikor a galériában voltam, egy ember igy szólt hozzám: “Van megoldásom minden problémádra.”
Miről van szó
Ez a titokzatos férfi elolvasta rólam az újságcikket, és segiteni akart rajtam. Feltárta a titkot, amellyel a felesége megszabadult a cukorbetegségtől.
A Diabetes NoMore nevű könyvről volt szó. Nem hittem a fülemnek. Nem értettem, hogyan segithet nekem egy könyv. De az öreg feltárt nekem mindent. A könyv egy olyan programot tartalmaz, ami 3 egyszerű lépésben megforditsa a cukorbetegséget és az inzulinra is kihat teljesen természetes módon.
Szerettem volna letesztelni a Diabetes NoMore könyvet. Meg kellett, hogy tudjam, miről is beszélt nekem az az ember, és hogyan sikerült a feleségének normalizálnia a cukorbetegségét. Megrendeltem a könyvet, és rögtön belekezdtem az olvasásába. Sokmindent megtudtam a cukorbetegségről, amiket eddig nem is tudtam, sokféle módon lehet kezelni.
Elhatároztam, hogy kipróbálom ezt a 3 lépést, de az orvosom figyelmeztetett, hogy legyek nagyon óvatos. Az is voltam, mert én sem akartam kockáztatni az egészségemet. Már az első 3 hét után észleltem a drasztikus változást. A vércukorszintem egyre jobban közeledett a normális határokhoz, és sokkal jobban is éreztem magam. Ez egy nagy csoda volt.